Bauers Blog

Blogger om kirke og teologi

Mit billede
Navn:
Sted: Køge, Denmark

Stud. theol. på Københavns Universitet. Gift med Simon. Mor til lille Alberte. Menighedsrådsmedlem i Køge Sct. Nicolai sogn.

mandag, september 18, 2006

Barsel, pizza og disney sjov

Efter en del måneders orlov, er jeg nu tilbage i sadlen som medlem af Menighedsrådet ved Køge kirke.

Det er sjovt at komme tilbage, men også lidt trist. Man håber jo altid, at det, der gik knap så godt inden orloven, er blevet bedre. Det er desværre ikke tilfældet. Den står stadig på smalhals på økonomien i kirken, og medlemstallet daler stadig over hele landet.

Men den har dog også stået på en masse positive oplevelser. De fleste af dem, har Køge Kirkes sognepræst, Susanne Fabritius, stået for. Hun er meget optaget af at få børnene med i kirkelivet, og derfor er hun konstant i gang med at udvikle nye tiltag. Hendes seneste påfund er spaghettigudstjeneste. Den første blev holdt for noget tid. Og det var så stor en succes, at det måtte gentages. Denne gang (til alt held for os, der hjælper til) med pizza. Så der blev inviteret til pizzagudstjeneste og Disneysjov i fredag aften. Der var 60 børn, 40 forældre, en storskærm, 12 kartoner saftevand og 31 kæmpestore familiepizzaer. Succesen var endnu engang hjemme.


Når man nu selv har fået et barn, som man synes er rigeligt med action, så forestil dig lige 60 (store!) af slagsen. Puha, man er træt, når man kommer hjem :-)

Med denne post er livet på bloggen i gang igen. Velkommen til!

2 Comments:

Blogger Maja said...

Hvad blev storskærmen brugt til?

1:25 PM  
Blogger JEB said...

Til Disney Sjov, selvfølgelig :-)

1:13 PM  

Send en kommentar

<< Home